Онлайн потребители:  53
Ако желаете да получавате статиите от нашия сайт, въведете своя и-мейл тук:
Имат ли мюсюлманите в България предразсъдъци и стереотипи към християните?
Въведете тук цифрите от горното поле:
Да, но са с положителен отенък.
Имат, но са отрицателни.
Не мисля, че съществуват каквито и да са предразсъдъци към християните.

 

 :::::: Ислямски сайт организира конкурс за написване на есе :::::: История за двата избора :::::: Ислямска мода в борба срещу ислямофобията :::::: Германците: "Ислямът няма нито една добра страна!" :::::: И когато… :::::: Благодарствено писмо от Мухаммед и неговите родители

Протести срещу провеждащата се в Кьолн антиислямска конференция

Читатели: 921

Демонстранти с леви убеждения влязоха в сблъсъци с полицията по време на протести срещу провеждащата се в Кьолн антиислямска конференция. Близо 5000 полицаи са ангажирани с охраната на града, тъй като форумът ще продължи през целия уикенд. Конференцията е организирана от крайнодесни групи, които паралелно с това проведоха собствени демонстрации срещу планираният строеж на джамия в града. Засиленото полицейско присъствие се наложи, тъй като през септември миналата година в града се проведе подобна демонстрация, по време на която избухнаха сблъсъци.
Протестиращите с леви убеждения се опитаха да влязат в сградата, където се провежда конференцията. Органите на реда обаче успяха да ги задържат зад издигнатите ограждения. От своя страна демонстрантите ги обсипаха с викове и скандирания като “Нацисти, вървете си“. Някои от протестиращите бяха претърсени за оръжия и полицаите арестуваха няколко души.

Властите съобщиха, че са добре подготвени и въпреки че като цяло протестите протичат относително кротко, те остават бдителни за малките групички провокатори, които биха могли да причинят неприятности. И левите и десните антиислямски групи са против изграждането на джамии в Германия, които според тях са знак за наплив от мюсюлмански имигранти в страната.

Източник: Ekip News

Коментари

До момента няма публикации.

Брой публикации: 0
Страница:

Тук Вие може да добавите своето мнение или коментар по темата:
Име(*):
И-мейл:(*):
 
Въведете долу цифрите от горното поле:(*):
Коментар/мнение(*):
 
 

Copyright © 2005 DobraDuma.com, Всички права запазени.
Добра Дума не носи отговорност за публикуваните на сайта материали.
Само авторите носят лична отговорност за публикациите си.