Онлайн потребители:  41
Ако желаете да получавате статиите от нашия сайт, въведете своя и-мейл тук:
Имат ли мюсюлманите в България предразсъдъци и стереотипи към християните?
Въведете тук цифрите от горното поле:
Да, но са с положителен отенък.
Имат, но са отрицателни.
Не мисля, че съществуват каквито и да са предразсъдъци към християните.

 

 :::::: Ислямски сайт организира конкурс за написване на есе :::::: История за двата избора :::::: Ислямска мода в борба срещу ислямофобията :::::: Германците: "Ислямът няма нито една добра страна!" :::::: И когато… :::::: Благодарствено писмо от Мухаммед и неговите родители

Благодарствено писмо от Мухаммед и неговите родители

Читатели: 3768

                      

             Скъпи братя и сестри, мили малки мюсюлманчета, най-сърдечно Ви благодарим за моралната и материалната подкрепа, която ни оказахте в това наше изпитание.

          Нашето пътуване до Италия и престоят ни там се осъществиха, благодарение на помощта от Аллах, на Вашите средства, които дарихте, и на Вашата молитва, която улесняваше всяка наша стъпка.

          Трудно беше за нас да обявим „Зов за помощ”, при положение, че страната ни не е от богатите и доходите на хората едва стигат за покриване на нуждите... Трудно беше и да вземем събраните средства..., но ни окуражаваше обещанието на Аллах, че при Него нищо не се губи и че Той ще Ви въздаде многократно и на този свят, и в Отвъдното. Такава е и нашата дуа към всички Вас, които откликнахте на „зова на зовящия, когато Ви позова”. (Ад-Духа: 10).

          Нека и Аллах да откликва на Вашите молитви!

          Престоят ни в Италия беше две седмици, от които втората – в най-добрата болница в Рим – „Бамбино Джесу”. На Мухаммед бяха направени прегледи, изследвания и консултации от едни от най-добрите специалисти – нефролози и хирурзи. Лекарите и там определиха състоянието му като доста сериозно и след неколкократни обсъждания бе взето решение операцията да бъде отложена с няколко месеца, понеже хирургична намеса в това му състояние е „рискована”. Основна причина за това е терапията с антибиотици, провеждана до сега, която сериозно е увредила бъбреците.

          Завършваме писмената си благодарност, обръщайки се към всички родители:

          Мили родители, нашият съвет е да бъдете много внимателни при използването на медикаменти (особено антибиотици!, които сериозно вредят на бъбреците), както от самите Вас, така и от децата Ви... Особено през предстоящия зимен сезон, обикновено съпътстван от различни вируси. Четете повече, питайте повече и странете от антибиотиците! Нека Премъдрият и Милостив Аллах ни учи, нека ни предпазва!

 

 

               Със сърдечна благодарност: сем. Дормушеви 
 
 04. 11. 2010 год., София

 

                                                  


Коментари

Брой публикации: 2
Страница: 1   

Име: Администратор
Дата на добавяне: 4/12/2010
Коментар: Селяму алейкум. С болка съобщаваме, че малкият Мухаммед, за когото бяхме обявили кампания за набиране на средства за лечение, почина. Елхамдулиллях, появата на това дете на този свят даде възможност на много братя и сестри да умножат добрите си дела. Едни са се възползвали от този шанс, други вероятно не са. Сега нека правим дуа за родителите на малкия ни брат - Аллах да им дава сили и сабр, за да преодолеят загубата. Амин!

Име: Един брат
Дата на добавяне: 12/11/2010
Коментар: Спава на Аллах, че е позволил да се съберат средствата. И дано операцията да мине успешно, за да се радвате на Мухаммед и той да е полезен на обществото ни. Наистина това е изпитание за вас, вашите близки и за всички нас. Някой може да се запита, "как така това е изпитание и за мен?" - отговорът е лесен: "Изпитанието се състои в това дали ще жертваш два лева заради Аллах." Аллах да улеснява всички ни и всички да ни събере при Него във Фирдеус. Амин! И слава на Аллах, Господаря на световете.

Брой публикации: 2
Страница: 1   

Тук Вие може да добавите своето мнение или коментар по темата:
Име(*):
И-мейл:(*):
 
Въведете долу цифрите от горното поле:(*):
Коментар/мнение(*):
 
 

Copyright © 2005 DobraDuma.com, Всички права запазени.
Добра Дума не носи отговорност за публикуваните на сайта материали.
Само авторите носят лична отговорност за публикациите си.