Онлайн потребители:  87
Ако желаете да получавате статиите от нашия сайт, въведете своя и-мейл тук:
Имат ли мюсюлманите в България предразсъдъци и стереотипи към християните?
Въведете тук цифрите от горното поле:
Да, но са с положителен отенък.
Имат, но са отрицателни.
Не мисля, че съществуват каквито и да са предразсъдъци към християните.

 

 :::::: Ислямски сайт организира конкурс за написване на есе :::::: История за двата избора :::::: Ислямска мода в борба срещу ислямофобията :::::: Германците: "Ислямът няма нито една добра страна!" :::::: И когато… :::::: Благодарствено писмо от Мухаммед и неговите родители

В Дубай забраняват ястия с алкохол

Читатели: 1268

Общинските власти в Дубай информираха главните готвачи в ресторантите, че вече няма да може да използват алкохол при приготвянето на ястията. Това пише в днешния си брой всекидневникът The National.

Забраната датира още от 2003 г., обяснява всекидневникът, но общинските власти решиха да я въведат в сила след оплакването на клиенти мюсюлмани, на които е било сервирано без да им са каже, че някой от ястията са приготвени с алкохол.

The National излиза със заглавие на първа страница - "Сбогом на специалитета петъл с вино". 7 Days публикува списъка на всички ястия приготвяни с алкохол включително и фламбирани палачинки. Според The National, много от главните готвачи изразили недоволството си, подчертавайки че забраната на алкохола ще промени вкуса на техните специалитети. Други настояват да се върнат оригиналните ястия, а трети смятат, че ще се стигне до някакъв компромис.

Тази забрана не се отнася за алкохолните напитки, които продължават да се сервират ресторанти и хотели, които разполагат с лиценз за това, твърди всекидневникът.

Източник: БГНЕСКоментари

До момента няма публикации.

Брой публикации: 0
Страница:

Тук Вие може да добавите своето мнение или коментар по темата:
Име(*):
И-мейл:(*):
 
Въведете долу цифрите от горното поле:(*):
Коментар/мнение(*):
 
 

Copyright © 2005 DobraDuma.com, Всички права запазени.
Добра Дума не носи отговорност за публикуваните на сайта материали.
Само авторите носят лична отговорност за публикациите си.