Онлайн потребители:  58
Ако желаете да получавате статиите от нашия сайт, въведете своя и-мейл тук:
Имат ли мюсюлманите в България предразсъдъци и стереотипи към християните?
Въведете тук цифрите от горното поле:
Да, но са с положителен отенък.
Имат, но са отрицателни.
Не мисля, че съществуват каквито и да са предразсъдъци към християните.

 

 :::::: Ислямски сайт организира конкурс за написване на есе :::::: История за двата избора :::::: Ислямска мода в борба срещу ислямофобията :::::: Германците: "Ислямът няма нито една добра страна!" :::::: И когато… :::::: Благодарствено писмо от Мухаммед и неговите родители

Инициаторът на швейцарското движение срещу минаретата прие Исляма

Читатели: 1746
 
Швейцарският ултрадесен политик, който се прослави с яростния си антиислямизъм Даниел Щрайх е приел исляма, съобщава телевизия "Ал Алам", предаде КРОСС.

Даниел Щрайх е бивш член на Швейцарската народна партия и е известен със своите изказвания против исляма. Именно на него принадлежи идеята за провеждането на референдум за забрана на строителството на джамии в Швейцария, който се проведе през есента миналата година и след него бе забранено да се строят мюсюлмански култови здания.

Известието, че Щрайх е станал мюсюлманин, е шокирало жителите на Швейцария, като особено вълнение е предизвикало сред членовете на неговата партия. Бъдейки важен член на партията, той е бил много набожен, редовно четял библията и посещавал църквата. Той крил своето приемане на другата вяра две години.

"Ислямът ми отговори на всички въпроси, които си задавах през целия живот. Тези отговори не можех да получа от другаде", е казал Щрайх. Той е казал, че инициативата му за референдума не му дава покой и като изкупление за предишните си грехове иска да построи в Швейцария най-красивата джамия в Европа.
 
Източник: Actualno.com

Коментари

До момента няма публикации.

Брой публикации: 0
Страница:

Тук Вие може да добавите своето мнение или коментар по темата:
Име(*):
И-мейл:(*):
 
Въведете долу цифрите от горното поле:(*):
Коментар/мнение(*):
 
 

Copyright © 2005 DobraDuma.com, Всички права запазени.
Добра Дума не носи отговорност за публикуваните на сайта материали.
Само авторите носят лична отговорност за публикациите си.