Онлайн потребители:  73
Ако желаете да получавате статиите от нашия сайт, въведете своя и-мейл тук:
Имат ли мюсюлманите в България предразсъдъци и стереотипи към християните?
Въведете тук цифрите от горното поле:
Да, но са с положителен отенък.
Имат, но са отрицателни.
Не мисля, че съществуват каквито и да са предразсъдъци към християните.

 

 :::::: Ислямски сайт организира конкурс за написване на есе :::::: История за двата избора :::::: Ислямска мода в борба срещу ислямофобията :::::: Германците: "Ислямът няма нито една добра страна!" :::::: И когато… :::::: Благодарствено писмо от Мухаммед и неговите родители

Мюсюлмански лидер приветства предстоящата визита на Обама в Индонезия

Читатели: 1394
               
Хасийм Музади
 
       Най-голямата в Индонезия мюсюлманска организация приветства посещението на американския президент Барак Обама идния месец като помощ за подобряване на отношенията между САЩ и ислямския свят.
„Посещението на Обама е добро за Индонезия, понеже той предлага подобряване на отношенията между САЩ и мюсюлманския свят след преживените напрежения по време на ерата на Джордж Буш“, изтъкна ръководителят на „Нахдлатул Улама“ Хасийм Музади, предаде агенция Антара. „Това, което той може да направи обаче може да не бъде разглеждано като най-доброто възможно. Като президент на САЩ, демократична държава, той играе основна, но не всеобхватна роля доколкото законодателното тяло ограничава действията му“, добави Музади. Обама и семейството му ще посетят Индонезия през март в едно носталгично завръщане в страната, в която той е живял като момче с покойната си майка и с индонезийския си втори баща през 60-те години. Посещението се очаква с нетърпение в най-гъсто населената с мюсюлмани държава от встъпването в длъжност на Обама, което бе приветствано в Индонезия като начало на нова ера в американската дипломация. Американският държавен глава планира същко да посети Австралия и разположените на остров Гуам американски части по време на тази своя обиколка.
 
Източник: АФП

Коментари

До момента няма публикации.

Брой публикации: 0
Страница:

Тук Вие може да добавите своето мнение или коментар по темата:
Име(*):
И-мейл:(*):
 
Въведете долу цифрите от горното поле:(*):
Коментар/мнение(*):
 
 

Copyright © 2005 DobraDuma.com, Всички права запазени.
Добра Дума не носи отговорност за публикуваните на сайта материали.
Само авторите носят лична отговорност за публикациите си.