Онлайн потребители:  44
Ако желаете да получавате статиите от нашия сайт, въведете своя и-мейл тук:
Имат ли мюсюлманите в България предразсъдъци и стереотипи към християните?
Въведете тук цифрите от горното поле:
Да, но са с положителен отенък.
Имат, но са отрицателни.
Не мисля, че съществуват каквито и да са предразсъдъци към християните.

 

 :::::: Ислямски сайт организира конкурс за написване на есе :::::: История за двата избора :::::: Ислямска мода в борба срещу ислямофобията :::::: Германците: "Ислямът няма нито една добра страна!" :::::: И когато… :::::: Благодарствено писмо от Мухаммед и неговите родители

Първи международен полет на летището в Чечения от 15 г.

Читатели: 905
         
 
               Първият самолет, извършващ международен полет от 15 години насам, излетя днес от летището в Чечения. Той превозва стотици поклонници за Саудитска Арабия, съобщи правителството на населената предимно с мюсюлмани руска област, цитирано от АФП.
“Днешното събитие е голям успех за нашия народ“, заяви чеченският президент Рамзан Кадиров на летището в чеченската столица Грозни. Той пристигна на място, за да види излитането на Боинг 757 с първите 200 богомолци.
“Ние всички знаем с какви трудности трябва да се справят нашите богомолци и техните изпращачи във връзка с пътуването до Саудитска Арабия“, каза още Кадиров, цитиран в комюнике.
“Изминаването на стотици километри до летищата в съседните области ги изтощаваше не само физически, но и психически“, допълни той.
Общо седем самолета ще превозят около 2000 богомолци до Саудитска Арабия, а редовни международни полети ще бъдат създадени“в най-близко бъдеще“, се казва още в комюникето. По-рано този месец руското правителство предостави на летището в Грозни международен статут, като премахна всички ограничения през международните полети.
 
Източник: БГНЕС

Коментари

До момента няма публикации.

Брой публикации: 0
Страница:

Тук Вие може да добавите своето мнение или коментар по темата:
Име(*):
И-мейл:(*):
 
Въведете долу цифрите от горното поле:(*):
Коментар/мнение(*):
 
 

Copyright © 2005 DobraDuma.com, Всички права запазени.
Добра Дума не носи отговорност за публикуваните на сайта материали.
Само авторите носят лична отговорност за публикациите си.