Онлайн потребители:  43
Ако желаете да получавате статиите от нашия сайт, въведете своя и-мейл тук:
Имат ли мюсюлманите в България предразсъдъци и стереотипи към християните?
Въведете тук цифрите от горното поле:
Да, но са с положителен отенък.
Имат, но са отрицателни.
Не мисля, че съществуват каквито и да са предразсъдъци към християните.

 

 :::::: Ислямски сайт организира конкурс за написване на есе :::::: История за двата избора :::::: Ислямска мода в борба срещу ислямофобията :::::: Германците: "Ислямът няма нито една добра страна!" :::::: И когато… :::::: Благодарствено писмо от Мухаммед и неговите родители

Кет Стивънс се завръща с музикална комедия

Читатели: 956

        Поп-идолът от миналото Кет Стивънс, превърнал се преди 32 г. в Юсуф Ислам, оповести предстоящото си завръщане на сцената с първото си турне от 1976 г. в Ирландия и Великобритания, предаде АФП.
Британският певец ще представи по време на това турне няколко от класиките си и нови заглавия, които ще бъдат включени в първата му музикална комедия Moonshadow. 61-годишният изпълнител, роден под името Стивън Георгиу в Лондон позна славата през 60-те и 70-те на миналия век с песни поп и фолк под сценичното име Кет Стивънс. Той прие исляма през 1977 г. под името Юсуф Ислам и се посвети на образователни и филантропски мисии.


Британецът се върна към музиката и издаде нов албум през 2006 г., An Other Cup, първият от 28 години, припомня БГНЕС. “Отне ми дълго време, но винаги съм имал мечтата да напиша музикална комедия. Фактът, че съм израснал в Уест Енд в Лондон, заобиколен от театри и шоута очевидно е оставил силното си въздействие върху мен“, изповядва изпълнителят.
“В началото имах желанието да стана композитор, а не поп звезда. Странно е, че това ми отне почти цял живот“, споделя музикантът. Музикалната комедия Moonshadow е приказка, в която се разказва съдбата на младеж на име Сторми (Буреносен). Досега са оповестени четири дати за турнето - в Дъблин, Бирмингам, Ливърпул и в “Ройъл Албърт Хол“ в Лондон.

Yusuf Islam aka Cat Stevens and guest Fortune Forum Summit held at the Royal

Източник: DarikNews

Коментари

До момента няма публикации.

Брой публикации: 0
Страница:

Тук Вие може да добавите своето мнение или коментар по темата:
Име(*):
И-мейл:(*):
 
Въведете долу цифрите от горното поле:(*):
Коментар/мнение(*):
 
 

Copyright © 2005 DobraDuma.com, Всички права запазени.
Добра Дума не носи отговорност за публикуваните на сайта материали.
Само авторите носят лична отговорност за публикациите си.